Nyårslöften

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har nog för länge sedan slutat med nyårslöften. Lyckades för 4 år sedan  med  att sluta röka. Funderar just  nu på  att lägga av med  snuset,fast saknar just nu motivationen. Annars är det de vanliga som gäller röra på sig lite mera samt leva sundare. Tyvärr har inte lottogudinnan kommit på besök så det nya året verkar börja ekonomisk som det gamla året slutade.  
 
 
Har sett  tolvår som slav på tv, tycker att det var en bra film som fick en att tänka på människans kamp för lika värde. Kan verkligen rekommendera den filmen.
 
På tv har jag hittat en serie som heter WildWest Alaska på tv 10. Riktigt bra serie om livet i en vapenaffär.
 
 
 
 
 
Har sista tiden haft  svårt  med att sova om kvällarna vilket beror på  fullmånen säger frugan. Jag är väl inte någon dj.... varulv? Annars känns allt nästan läskigt bra just nu.
 
Om jag längtar till normala rutiner eller vanliga oxveckor, inte ännu faktiskt kortveckorna kunde fått fortsätta ett tag till för mig.
 
En sak som definitivt är bestämt inom en kort framtid är att lämna in bilen på 1500 mila service igen. Milen rullar på fort när man pendlar, fast man bidrar med sysselsättning för bensinmackar , bilverkstäder samt vägunderhållning så visst ser jag till att arbetstillfällen finns i Sverige! 
 
Ute i världen mördar människor varandra för religion, naturtillgångar och etniskt ursprung, I Sverige gör vi det då vi har olika uppfattningar om hur högerregeln ska tolkas. Visst har vi kommit längre intellektuellt än övriga världen! 
 
Hoppas att man hittar ligisterna eller mordbrännarna som håller på med att förstöra religiösa mötesplatser i vårat land. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Lottgudinnan hittade tyvärr inte oss heller så vi får kämpa på i gammal vanlig ordning ett tag till! Men det går det med...

2015-01-04 @ 13:06:26
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Micke

Mycket elände som mänskligheten borde ta tag i och börja samarbeta istället.
Men det blir väl aldrig så.....underligt är det att olika åsikter och religioner ska kunna ställa till det på detta vis.
Men det är ju människorna det är fel på...som vanligt.

Svar: Tror inte moskébombarna är kristna fanatiker utan vanliga ligister.
mhats

2015-01-04 @ 15:42:28
URL: http://guldkryckan.blogspot.se
Postat av: kalebass

Skulle vara intressant att skippa religioner och ideologier ett litet tag och se hur det blev. Om människan har en egen inbyggd moral?

Svar: Hänger inte riktigt med på hur religion har med högerregeln att göra. Kämpa för sin religion kanske är fel, men döda för högerregeln är idioti!
mhats

2015-01-04 @ 16:24:13
URL: http://www.kalebass.blogg.se
Postat av: kalebass

Nej, jag tänkte snarast på det här med att människor dödar varann på grund av religionstillhörighet (skyller på det snarare)och olika ideologier. Och gjorde så långt innan religioner o politik fanns... Det är synd om människan, att döda är aldrig acceptabelt. Oavsett regler!

2015-01-04 @ 18:52:34
URL: http://www.kalebass.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0