Påbörjad andra vecka

 
 
 
 
 
 
Sitter just nu med en kopp kaffe och släppt ut katten, som verkligen haft det bra denna sommar. Kommer vara totalt 6 vecor sammanhängande tid ute vid stugan för honom. Vi har åkt mellan jobb o stugan samt döttrar varit här ute och nu är vi här.Våra husdjur har det egentligen jäkligt bra!
 
 
 
Fyllt släpvagnen med skräp som vi ska med till återvinningen under veckan. Var kommer allt ifrån tycker vi rensade ordentligt förra året.
Kommer klippa gräset här ute och kan samtidigt inte låta bli att undra hur det ser ut i staden fast det får bli ett senare problem. Fönstermålningen går väldigt segt just nu, vet inte varför men får verkligen ta i för att komma igång med dessa.
 
Ska komma överens med båtfirman om datum för att ta upp båten, då det är garanti kvar på motorn så kommer jag lämna in allt till båtfirman för service o målning, så nästa år är det bara att hämta den då den är klar. vilken lyxkänsla det ska bli!
 
 
 
Augusti vädret verkar hålla i sig så ett tag till så båten kommer vara i ett tag till för lite utflykter på sjön. tänk att vi äntligen fick somar i Sverige!
 
Ha det bra för det har jag!

Kommentarer
Postat av: znogge

Fortsätt att njuta av ledigheten då!

Kram

2015-08-10 @ 09:12:03
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Hannah

Underbart med så lång semester! Njut :)

2015-08-10 @ 17:01:47
URL: http://alskaratttrana.wordpress.com
Postat av: Micke

Skönt att slippa underhållet själv även om en del av det är ganska trevligt att pyssla med...och garanti är ju garanti...den ska man vara rädd om.

Ha det underbart nu.

2015-08-10 @ 20:07:58
URL: http://guldkryckan.blogspot.se
Postat av: Pernilla

Verkar som om du också valt rätt ledoghetsperiod. Perfekt på alla sett och vis.
/P

2015-08-10 @ 22:05:07
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Inga M

Va skönt att kunna lämna in båten på service och vinterförvaring. Fast jag förstår inte vad som behöver målas? Var det inte en plastbåt?

Svar: Visst är det en plastbåt. Tyvärr så måste vi på östkusten bottenmåla båtarna varje är pågrund av alla snäckor samt alger.
mhats

2015-08-11 @ 10:01:24
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: mickis

jaäntligen lite sommar...
njuuut av den..

kram

2015-08-11 @ 17:35:04
URL: http://meramickis.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0