Onsdagen börjar med moln

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Onsdagen börjar med moln och grått väder. Sov länge idag vilket kan vara skönt under semestern. Igår blev det att frugan och jag åt lite kräftor, tyvärr ingen snaps till dessa men det gick bra ändå.
 
Vi handlade mat efter det att vi varit iväg med allt skräp till återvinningsstationen. Är inget fan av kommunala inrättningar, men återvinningsstationerna är verkligen en toppenservice som våra kommuner tillhandahåller. Fixat iordning på altantaket då det var molnigt även igår så jag ville inte påbörja fönstermålningen. Idag ska jag tvätta och olja in golvet på altan då man lovat sol till eftermiddgen, hoppas även på en båttur under dagen. 
 
 
 
 
Såg givetvis Allsång på skansen igår. Synd att Petra Marklund väljer att sluta tycker hon gjort ett fantaskiskt jobb under sina två år som programledare. Det går nog inte att undvika att skriva av sig angående det hemska som hände på IKEA i Västerås. Har vi i dagens samhälle kommit till den punkten att åka till shoppingcenter kan innebära fara för livet i Sverige? 
 
Ha en bra dag för det ska jag ha!
 

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Molnig morgon här också, men hoppas på uppklarnande längre fram. Vad det gäller IKEA så ska jag hålla mej därifrån idag - men inte på grund av det som hände i Västerås. Men nog är det för j-ligt... Och när ska regeringen/statsministern kommentera detta?? Antar att SD´s väljarsiffror kommer att öka ännu mer i nästa mätning. Det är sannerligen ett märkligt samhälle vi har fått... :-(

2015-08-12 @ 09:10:12
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Erica

Lät härligt med en båttur, så hoppas den blev av! :)

2015-08-12 @ 16:29:25
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: znogge

IKEA har liksom med det svenska folkhemmet att göra och där ska inget sådant hända. Ingen annan stans heller så klart...

2015-08-13 @ 08:56:35
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0