Lördag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så är det lördag och söndag kvar, sedan tillbaka till verkligheten. Verkligheten är det egentligen det vi gör för att få en inkomst eller är det vi gör under vår fritid?
Visst skulle man inte ha någon sysselsättning under sin fritid så kan inkomststället vara en bra plats att aktivera sig på. Fast tror nog att de flesta av oss har någon hobby eller något att förgylla fritiden med.
 
 
 
 
 
 
 
Fredagen var kylig på morgonen så det blev att elda i spisen, fast ved har jag. Till och med katten var trött låg kvar i soffan när jag gick upp. Han har annars alltid gnällt om mat och sedan utgång här ute vid stugan. Sedan kom en plåtfirma ut för en offert på nya hängrännor samt plåt på taket mellan altanutbyggnad och taket. visst kanske skulle kunna fixat det själv med hängrännorna men då vi måste byta plåten på taket så fick de göra allt, Offerten blev enligt mig billig i första läget ca 20,000 kronor, sedan får vi se om det tillkommer något mera.
De gamla hängrennorna har suttit i  35 år så de har gjort sitt. Nästa projekt kommer nog bli att byta ut takteglet mot plåttak, fast behöver spara ihop lite pengar inför denna uppgift.
 
Idag blir det att fortsätta elda samt ta hand om äldsta dotter, för på något konstigt sätt är de fortfarande "mina" småtjejer ännu.
 
 

Kommentarer
Postat av: Micke

Jo..ett levebröd måste man ju ha..annars har man BARA fritid..men med knappa medel är det inte så kul :(

Kostar ju att hålla efter en byggnad...bra med inkomst då ;)

2014-11-01 @ 12:04:08
URL: http://www.guldkryckan.blogspot.se
Postat av: Herr Nilssons Fru

Verkligheten är allt ja hela livet, allt vi gör både i tjänst och fritid :)
De e konstigt de där, ja att våra barn alltid är barn i våra ögon.
go helg på dig
Kramiz

2014-11-01 @ 12:10:55
URL: http://anki-nilsson.blogspot.se
Postat av: Inga M

Plåt o tak är trista renoveringar som inte för så stora synliga förändringar, men som ändå måste göras. Hoppas du inte anlitar en polsk kringresande plåtslagare, det har vi en del av här.

2014-11-01 @ 12:37:35
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0