Vikten stiger

 
 
 
 
 
 
 
Nu måste jag ta tag i min vikt igen. Stod på vågen i veckan och den visade 99,9. Antagligen får man börja motionera mera eller intala sig att vågen är trasig. Kom gärna med förslag. Fast inget gym, eller att springa i ett spår. Hur långt eller länge behöver man  var ute och gå? Brukar vara ute i ca 20 minuter. Sedan är det ute arbete under helgen vid stugan. Kan det bero på pilsnern vid grillningen? 😊
 
 
 
Tittade på uppdrag granskning i kväll.  Hur står det till i det politiska sverige idag? Som äldre blir man mörkrädd för hur en del beter sig oavsett vilken politisk uppfattning de har. Hjälten i det programmet är tjejen i jogging kläder som satte stopp för misshandeln. Vad kan man vinna genom hat och förtryck? En sak måste vi alla förstå att givetvis är alla välkomna till Sverige oavsett ras, religion eller sexuell läggning. Det är det växande hatet som måste bekämpas. Frågan är bara hur?
 
Skönt att det är snart helg igen. 👍! Det kommer nog bli en pilsner till grillningen då. Båten kanske någon undrar över.😭. Den ligger tryggt under sin presenning. Blir det vackert väder så ska jag göra en insats på den.
 
 
 Vi måste alla gemensamt se till att återerövra flaggan till oss alla invånare! 
 

Kommentarer
Postat av: Mia

Klokt inlägg. Vad beror på att en del verkar bära på så mycket hat mot samhället (oss alla)? Ja, det är en fråga som är berättigad att fundera över.

Det här med vikten, ja, vi är nog alla som går i sådana tankar, titt som tätt. En gång har jag tagit tag i min vikt, var motiverad till tusen och gick ned nästan 15 kg på några månader. Då använde jag mig av Aftonbladets Viktklubb som hjälpmedel för att hålla koll på mitt liv. Jag är inte förtust i olika dieter, mer att man rör sig mer och äter mindre (förnuftigare). Allt går om man är tillräckligt motiverad. Sedan tror jag det är svårare att bli av med kilona desto äldre vi blir... men ingenting är omöjligt. Lycka till! Kanske gör jag dig sällskap i jakten på kilona... alltså du med dina kg och jag med mina... ;-)

2014-05-08 @ 07:44:13
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Emelie

Man behöver inte göra mycket för att gå ner i vikt. Äta bra och inte massa skit, om man säger så :) Sen är promenader väldigt bra om man vill "snabba på" lite. Ett tips, som en bekant gjorde, är att äta soppa till lunch och vanlig bra middag. Men ät inte mindre, bara bättre :)

2014-05-08 @ 20:28:05
URL: http://www.ayeartogo.blogg.se
Postat av: Life of Johanna

Intressant inlägg, håller med dig till fullo, något måste göras, för var kommer vi annars hamna?

Ah har flyttat in i killens lägenhet, så en 3:a :)

2014-05-08 @ 21:40:22
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: mickis

Det finns väl inga genvägar.. Lite mindre & nyttigare mat i samband med lite motion.. Kanske promenader ska säkert göra så siffrorna på vågen sjunker... En öl till grillen det tycker jag att du är värd :-)

Jag förstår mig inte heller på varför vi inte kan acceptera att alla inte är lika...

ha en fin fredag!
kram

2014-05-09 @ 10:06:19
URL: http://meramickis.blogspot.se
Postat av: Inga M

Ja detta är irriterande att ett parti lagt beslag vår flagga. Om vi väljer att använda den i andra sammanhang så kanske det hjälper oss att erövra den tillbaka. Här har vi flagga på båtar, hus och hos grannhiset.
Ha en trevlig helg!

2014-05-09 @ 11:54:39
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Elin

Man behöver inget gym eller springa i ett spår för att bli av med överflödiga kilon. Öka dina promenader till 40-60 minuter och ät en bra kost så ska det nog ordna sig :)

2014-05-09 @ 18:24:31
URL: http://elandersson.blogg.se
Postat av: Pernilla

Åh, 20 min i maklig takt förbränner två knäckemackor utan pålägg eller ett digestive kex. Tufft!
Viktväktarna, online i mobilen. Det funkar för mej. Sen är det upp dej vad du vill äta. En semla eller "klok mat". Vill mak kosta på sig, får man motionera.
/P

2014-05-09 @ 18:42:40
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Snejky

Slingrar förbi & önskar en toppenhalg..
Kramelikramen...

2014-05-09 @ 19:32:55
URL: http://snejky.webdon.nu/
Postat av: soffie

promenera varje dag så blir det bra och mindre kolhydrater är mitt tips:)underbart med helg igen älskar helger :) kramen å ha det toppen

2014-05-09 @ 21:21:51
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Micke

Jo, samhället idag kan göra vem som helst mörkrädd :(

Knappt jag orkar tänka på det ibland...fy sjuttan :(

Vikten där ja, vår våg gick ju sönder före jul nån gång...tänkte jag skulle hitta nån app, fast då går nog telefonen sönder ;)

Ha de bäst nu.

2014-05-09 @ 21:43:33
URL: http://guldkryckan.blogspot.se
Postat av: Inga M

Pilsner och grilla är nog förödande för viktambitioner. 5:2 är inte så dumt.

2014-05-12 @ 23:44:34
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0