Söndag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blev lite Mello igår och missade totalt kvällen bästa program:  Plura. Vi tittade på någon film istället.
 
Tyvärr så måste vi kontakta våra "duktiga" hantverkare igen då man köpt en diskmaskin från dem med installation för att slippa frakt och installation själv. Ska det fungera för det är väl det som är vitsen med hantverkare?  Nu ska det göras om i duschrum och ominstallation av diskmaskin. känns som att det var en djävla tur att toaletten blev rätt installerad i alla fall. Nästa gång kommer jag troligtvis anlita polacker istället för det kan bara inte gå sämre  och ta längre tid än vad dessa svenska kvalitets hantverkare har gjort. en annan variant är att gör allt själv för då kommer det troligtvis gå åt lika lång tid som det gjort nu, men definitivt inte längre.
 
Det som var härligt var det fina vårvädret vi hade/har ute vid stugan. Kunde elda upp en hel del efter att vi lyckades få igång elden. Startade med torra brädbitar som tyvärr brann upp alldeles för fort så det sura riset hann inte ta sig i början, fast trägen vinner så till slut fick jag igång brasan och kunde elda upp det mesta, Det kommer nog gå åt åtminstånd ännu en helg för att elda upp ris då vi enbart eldar på lördagen. Känns inte så bra att elda samma dag som man tänkt sig åka hem (söndagen).
 
 
 
Idag blir det att heja på våra tre kronor, så det förhoppningsvis blir guld.
 
 
  

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Uuuh, vad trist att det inte funkar med hantverkarna... :-( Inte så enkelt att bara byta till nån annan heller, för man vill ju inte bli blåst på det man har rätt till/har kommit överens om. Hoppas verkligen att alla fel snart blir fixade, och på ett acceptabelt vis!!!

Och hoppas att vi får anledning att jubla rejält efter dagens hockeyfinal!!! :-D

2014-02-23 @ 08:26:35
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Pernilla

Jag är gift med en snickare. Polacker hade jag aldrig vågat anlita. Har sett det mest omöjliga saker..........ja.

Lär dej en sak. De hantverkare som kan komma snabbt och inte har något jobb, har inga jobb av en viss orsak. Väldigt enkelt!

Hoppas nu allt fixar sig so ni får ordning på det.
/P

Svar: Så mina är alltså proffs? Över 6 månader samt får göra om, fast duktiga?
mhats

2014-02-23 @ 08:27:32
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Christel Kottenliv

Nja, kanske man åkte till Danmark istället och boxades. Men inte kan vi väl ta bort förbud eller lagar kring det som människor inte lyder eller bryr sig om?
Det blir ju samma sak som att vi tycker det är ok att vi kör lite på lyset också, det är så många som gör det så ett förbud är helt meningslöst ;)
Men nej, jag är väl inte för förbud i allt, vill folk paja hjärnan på boxning eller annat skit får dom väl göra det. Men jag behöver ju inte tycka om det.

Svar: Tror att skillnaden mellan proffsboxning och rattfylla är stor, då det ena drabbar ofta oskyldiga barn som rattfyllon kör ihjäl. Tror inte det hänt att någon i publiken fått hjärnskador av att se en match, Fast som sagt vet inte om jag är för eller emot.
mhats

2014-02-23 @ 09:41:45
URL: http://Kottenliv.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0