Lördag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så har vi fått lite mera medaljer i OS under veckan och vi klarar oss ända till final i hockey. Får hoppas att vi kan klippa till Kanada så vi får guldet. Såg tyvärr inta matchen mot Finland då man var tvungen att jobba. fick göra som miljontals svenskar följa den via tidningar på nätet under arbetstid. Nu har man alltså kommit in i arbetet då man börjar göra som övriga kollegor surfar under arbetstid.
 
Skönt att man inta kommer missa finalen på söndag för den måste man bara se.
 
Ikväll blir det att se på Mello samt Plurastågluff, innan detta så kommer vi att elda då det verkar bli bra väder för et idag. Äldsta dottern kanske kommer ut till oss i stugan och den yngsta är i dalarna för att heja fram pojkvännen i
Vasaloppet. Skönt att de tog tåget upp då det tydligen är eller har varit snöoväder däruppe.
 
igår kväll såg vi på Skavlan där bland annat Frida Wallberg var gäst. Vilken tjej tycker hon är hur tuff som helst som kommit tillbaka så snabbt och orkar ställa upp i tv. När man lyssnar på henne  och hennes kamp för att försöka komma tillbaka till ett för oss andra normalt liv så blir man faktiskt lite tårögd.
 
 
 
I frågan angående proffsboxning är man lite kluven, vill nog inte ha ett förbud som vi hade förr i tiden, fast skulle nog inte vilja att mina döttrar höll på med den sporten.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Micke

Mellon står jag över nu när frugan är bortrest över helgen, ska ta ett "A-TEAM" maraton istället tror jag, med två öl och en påse chips.

Jo, det var en dålig tid för oss här med matchtiden, men vad gör man?
Men på Söndag bänkar vi oss och tar guld.

Ha de gott.

2014-02-22 @ 08:06:33
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: Mia

TV blev det inget av igår, sov och var tvungen att ge mig iväg mot arbetsplatsen redan vid 19-tiden! Natten blev lång, men känslan var ändå att den gick snabbt. ;-)

2014-02-22 @ 08:41:48
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: al

Ja, det finns en kille på samma Konsum som är supertrevlig, men den här tanten måste ha varit med om nåt tråkigt i livet, så bitter som hon är.

Till sommarn hålls en slags musikfestival/-karneval utanför Venedig och det är musikanter från hela Europa som deltar under tre dagar, och för att kanta dessa musikanter deltar även diverse cheerleadinggrupper och framför nummer med dans och akrobatik.

Vad proffsboxning beträffar är det väl inget man ska satsa på i yngre dagar, men vuxna mänskor bestämmer själva vad man vill utsätta sej för antar jag.
Och det har ju konstaterats vad en forna karriär gjort med mänskokroppen på äldre dar, tycker man det är värt det så kör i vind.

al

2014-02-22 @ 12:42:36
URL: http://aljohansson.blogg.se
Postat av: Christel Kottenliv

Nja, förbjud skiten.
Men så har jag ju aldrig uppskattat våld.

2014-02-23 @ 07:49:32
URL: http://Kottenliv.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0