Nu måste det vara vår

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Just nu är det skönt att pendla då det är ljust när man åker på morgonen samt ljust på kvällen. Det enda tråkiga är att farbror polisen dyker upp med sina radarkontroller och civila polisbilar.
 
 
 
 
 
Det gäller att ligga omkring tillåtna hastigheten hela tiden!
 
 
 
 
 
 
Så just nu känns allt hur härligt som helst, visst mycket på jobbet fast det finns kvar på måndag och nästa måndag och så vidare.
 
Under nästa vecka kommer jag på börja att göra altanen vårfin hemma staden. Nu har allt hamnat på plats i stugan och vi ska börja rensa i flickornas rum. konstigt att man fortfarande kallar det för flickornas rum då de är 30 och 25, fast de kommer alltid vara mina små tjejer sedan får de säga vad de vill!
 
Så fort frugan vaknar kommer sätta upp de vi köpt till toalettrummet. Törs f... göra det medans hon sover.
 
 
Bilden är från HerrNilssons fru läs hennes inlägg älskar det! DETTA är humor!!
 
 
Tänk om man kunde ha hälften av all energi som man har nu under isbjörnstiden.
tycker Aschberg sköter efterlyst kanon bra så vem minns Hasse Aro? sedan det nya programmet Trolljägaren var bra. Sedan finns alltid Lyxfällan.  Apropå Trollfällan varför blir folk så elaka så man kallar och hotar folk så mycket? visst kan man skriva elaka saker men då gäller det mest intuitioner och önska livet ur någon, vad skulle det hjälpa då den sista idioten inte är född ännu.   så njut av livet och årstiden!
 
 
Förresten måste få gnälla lite ! Lärare där ska det ändras på utbildningen och skolan ska förstatligas. Varför händer inte samma diskussion med läkarvården? Kanske dags för nya utbildningar där då  inte sjukvården fungerar.
Enda stället som inte nyutbildning skulle hjälpa på är väl AMS :-)!
 
Nu har vi fått ett allsvenskt hockeylag efter 18 års väntan!  Grattis Vita Hästen!😊
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mats

Visst e de härligt med ljus och vår

2014-04-05 @ 08:05:47
Postat av: AnnaKK

Ja, helt underbart med ljuset nu - särskilt på kvällarna, men det är fina morgnar också. :-)

Jag har aldrig fått några fortkörningsböter, men det känns som att det bara är en tidsfråga numera... De har nämligen ändrat hastighet från 50 km/h till 40 i centrala Älmhult, och jag lyckas aldrig hålla den! :-( Min bil trivs helt enkelt inte med den farten!? 30 km/h brukar aldrig vara svårt att hålla där den hastigheten gäller, men 40 är uppenbarligen jättesvårt!? 8-I

Önskar dej en jättefin helg!! :-)

2014-04-05 @ 08:13:57
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Mia

Här är ännu en ljusälskare! Visst borde det vara mars-april jämt!? Kan man slopa nov-febr??? I så fall skulle jag aldrig bli äldre heller... undrar om kroppen skulle fatta det ;-)

Ja, en bra fråga du ställer om det verkligen är fel på lärarutbildningen, om det är det som problemet i svensk skola! Tror nog inte det. Jag tror på helt andra åtgärder...

Svar: Håller med dig till fullo att problemet ligger inte på lärarna eller deras utbildning som det blir så lätt att angripa för politiker och massmedia. Det kanske är så att problemet ligger hos oss alla?
mhats

2014-04-05 @ 09:22:33
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: En plats i solen

Absolut har samhället en stor del i att det blivit som det blivit inom fotbollen, det är därför lagarna måste ändras för sånt här och höja straffen , för minska våldet.

2014-04-05 @ 21:23:37
URL: http://enplatsisolen.bloggplatsen.se
Postat av: Inga M

Jag tror på en statlig sjukvård. Numera är sjukvård så avancerad och specialiserad så landstingen klarar ändå inte av att hålla alla varianter a jour. Då är det bättre att staten har hand om de stora sjukhusen och kan utnyttja samordningsvinster. Så är det i Norge och man är nöjda med det. Sen är det bra om kommunerna tar över vårdcentralerna som behöver samordnas med hemtjänst, åldringsvård och bvc i hög grad.
Skolan ska absolut vara statligt reglerad.

2014-04-12 @ 09:27:53
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Inga M

Glömde! Det är alltså Norrköping som är hemorten! Undrade just. Där var vi flitiga gäster under den tiden sonen bodde där och jobbade på UDS. Fin konsertsal där jag varit på Carmina Burana för länge sedan och spännande stadsdel med gamla industriområdet och Strykjärnet. Konstmuseet går inte av för hackor heller, verket "Ingens hundar" hör hemma där om jag inte minns fel. Det är en favvo.

2014-04-12 @ 09:35:11
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0