Lördagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lördagen började bra med solsken och givetvis de vanliga ritualerna. Kaffe , elda i öppnaspisen ge katten mat släppa ut honom i kopplet. titta på tv samt snurra runt i bloggvärlden lite- Kanske inget superspännande liv, fast väldigt skönt att bara få vara och känna hur kropp och själ kopplar av efter veckan. Satt och tittade på en hackspett son satt på ett av träden på tomten. vilken tur att inte den killen dricker vin. öl eller whiskey på fredagskvällen. Tänk er själva att sitta och slå huvudet in i en trädstam på lördagsmorgonen efter en fest :-)!
 
 
 
Tröttheten är kvar, så man sover som aldrig förr. Kan det vara så att åldern spelar denna ungdomliga man ett spratt? Så det man får göra är att lägga sig tidigt. Sedan kan man undra varför kan man inte sova längre på lördagsmorgonen, vaknar mellan 5-6 tiden. samtidigt är det skönt att komma upp som man gör under veckan och känna att man behöver inte stressa för att sätta sig i bilen till jobbet. Man sitter med sin kaffekopp och bara njuter.
 
 

Kommentarer
Postat av: Inga M

Skrattar när jag läser om problemet med att vakna tidigt oavsett om man vill eller inte. Tyskarna har ett uttryck för det som är ungefär Senile Bettflucht

2014-04-15 @ 07:43:26
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0