Annandagpåsk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så är det sista dagen med ledighet på denna påskhelg. Fick lite extra dagar ledigt med min huvudvärk, fast det var ingen höjdare.
 
Vi  kom ut till stugan sent på långfredagen och då var det bara att elda i stugan och titta på tv. Påskafton så rensades det i skogen efter skosbolaget som röjt sly. Påskdagen var det attt fortsätta med att röja sly, fast då i stugföreningens regi. Tror det var fösta gången på 15 år som vi nästan var alla medlemmar som deltog i en arbetsdag. Riktigt roligt att så många kom ut och hjälpte till.
 
Vädret har givetvis varit toppen hela helgen.
 
Det har blivit grillat och umgåtts med tjejerna samt pojkvän, då de varit hos oss hela helgen. Känns faktiskt riktigt härligt att ha dem ute i stugan hela helgen. Idag får vi åka hem tidigt då vi ska skjutsa dem till tågstationen för hemgång till deras arbeten. Ska se om jag hinner, vilket jag gör om jag lägger igen locket på lapptoppen att tvätta av bilen innan hemgång.
 
Dags för kaffe och nyheter snart!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mia

Läser att även ni fått en toppenhelg trots starten med huvudvärk! Att ha en nytvättad bil och skjutsa unga tjejer i... ja, det är väl inte så dumt... ;-)

2014-04-21 @ 08:42:14
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Pernilla

Skönt att höra att du är på benen igen. Vädret har varit underbart i helgen och det är ju synd om man skulle ligga sjuk.
Nu är det kort vecka och snart fredag igen.
/P

2014-04-21 @ 15:12:33
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: kalebass

Tjänare gubben... tråkigt med huvudvärken, men annars låter det som en påsk som den bör vara. Blev det ingen liten påskbrasa av allt sly? Det saknar jag mest från min ungdom,(hisingen i göteborg). En rejäl påskefyr!
Krya på dig önskar en annan gubbe...

2014-04-21 @ 16:32:48
URL: http://www.kalebass.blogg.se
Postat av: AnnaKK

Hoppas påskhelgen kändes fulländad när den var över, och att du hann ladda batterierna ordentligt under ledigheten. :-) Är ju kort arbetsvecka igen nu, och fler helgdagar att vänta snart.

2014-04-22 @ 14:10:42
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Sandra Steinick Gustafsson

sv: tack så himla mycket! Ja, så himla härligt att våren kommit, det är nästan som försommar nu.

2014-04-22 @ 21:23:05
URL: http://sandrasgse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0