Levnadsdagar

Kom ut sent till stugan igår kväll.
 
 
Frugan hade lite att fixa med så det var bara att sitta hemma med katten och vänta. Fick åka väldigt försiktigt ut då det verkligen var tjock dimma på vägen. När man försäker använda sig av helljuset så blir det bara som en fast grötig vägg framför bilen och när man åker på småvägar vill man gärna se älgen eller rådjuret innan se sitter på motorhuven. När vi åkte ut så såg vi en ganska rolig sak, det var en grävling som gick på vägrenen mot trafiken. Stannade till då vi kom och fortsatte sedan framåt. Det han/hon missat var att vid sådant väder ska man ha reflex på sig!
 
Så nu har man gjort lördags ritualerna fixat kaffe, gett katten mat och tänt en brasa i öppna spisen samt släppt ut katten. Fast nu kommer vi ha honom i koppel ett tag så bakbenet får läka ordentligt.
 
Ser samtidigt att där vi lagt ut lite jord samt sått gräsfrö, börjar det bli lite grönt. Tänk att denna kontorsråtta har gröna fingrar.
 
Under den senaste tiden har det skett mycket skottlossning i vårat kära fosterland, så vi medborgare börjar känna en rädsla för att vistas ute. Vi kanske borde be USA skicka några missiler :-).

Kommentarer
Postat av: Inga M

Även om det mesta av skottlossningen är interna uppgörelser mellan kriminella gäng så är det obehagligt för dem som bor i de här områdena. Måste vara rejält obehagligt. Då föredrar jag skottlossningen runt huset här idag på morgonen. Den tyder antagligen på att någon har haft jaktlycka och kanske nedlagt en råbock. Hörde ingen hund så det ligger nära till hands.

2013-09-14 @ 08:46:55
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Soffie

Dimma kan verkligen se läskig ut man vet ju inte vad som döljer sig i den...va mysigt ni har det i er stuga...

2013-09-15 @ 05:12:50
URL: http://soffie69.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0