Helg igen!

Så är det helg igen. vi kom iväg sent till stugan då yngsta dottern kom hem och följde med ut till stugan .På vägen ut såg vi fem älgar och ett antal rådjur, så nu gäller det att hålla koll på vägarna för vilt. När vi kom ut  så fick vi veta att tomten ser inte ur som den alltid gjort. Kul med barn!
 
 
Det blev lite grillad kyckling och sedan delade vi på en flaska vitt vin från Alsace, dessa är mina favorit viner på den vita sidan. Tre personer på en flaska räckte för kvällen. Givetvis fick man tända upp i spisen för att få upp värmen och få bort den råa luften som det blir i stugan på hösten då vi har värmen på endast 10 grader under veckorna då vi inte är där. tittade på Skavlan och sedan blev det att zappa runt bland kanalerna. Konstigt att inte de privata kanalerna kan bjuda upp till konkurrens på helgen. 
 
 
Vaknade tidigt i morse hur pigg som helst. Varför är man inte så här pigg i veckan på morgonen? Kan svaret på det ,så är det nog Nobelpriset nästa.
Så nu har man gett katten mat och sitter vid datorn med en koppkaffe. det är alldeles svart ute ska tända upp i spisen så värmen kommer tillbaka innan dotter och fruga vaknar. Det är 19 grader i huset just nu, så vi fryser inte fast det bör nog vara över tjugo innan de vaknar.
 
 
. Allt är bra och livet rullar på, så det är väl synd att klaga. Nästa vecka ska få tillbaka min bil efter att jag lämnat in den för min egen gjorda plåtskada. Tur att man har en gammal extra bil så man slipper åka med regional tåg eller kommunens bussar.  
 
 
Har nu släppt ut "gnällspiken" vid dörren. finns det något mer irriterande än en katt som psykar ut en med sitt jamande för att få gå ut. Då vi har honom kopplad igen så är det inte så kul för man måste gå ut och titta till honom ibland och hittills har han aldrig gått samma väg tillbaka som han gick först. Detta innebär att han kommer fastna i buskar och olika saker ute så man måste gå ut och hjälpa honom för givetvis börjar han
"gnälla "utomhus också
 
Nu väntar kaffet!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Inga M

Det verkar bäddat för en trevlig helg hos er och vädret kan man inte heller klaga på ser det ut som.

2013-09-21 @ 07:23:30
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: annika

Mysigt med sprakande brasa och att den höjer innetemperaturen är ju bara ett plus.
Hm, nu blev jag också kaffesugen!

2013-09-21 @ 09:17:20
URL: http://amatankar.blogg.se
Postat av: Pernilla

Va glad för att du är pigg en lördag. Annars hade du ju sovit bort den.
Ha en skön dag.
/P

2013-09-21 @ 09:17:55
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Micke

Ja du..fattar inte heller hur det kan vara ett så kasst utbud vissa dager på den där dumburken...man blir ju bara trött..somnade tidigt igår jag..fanns ju ingenting av värde :(

Jo..våra tre låter en hel del..och de är innekatter..så det är bara att göra dem till viljes..annars tjatar de hål i huvudet på en ju ;)

Ha en skön Lördag nu..det förtjänar du säkert.

2013-09-21 @ 10:27:06
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0