Onsdag morgon!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snart helg igen och vial efter ännu en arbetsvecka. Javisst ja, en annan har en veckas semester. Det ska bli kanonskönt att vara ute vid stugan och fixa lite har lite ute möbler som ska i för vinterförvaring och givetvis finns det grenar att elda. Troligtvis kommer året runt vattnet in under denna vecka.
 
 
 
Sitter just nu och hoppas på att dotterns boende i storstaden löst sig. Fast visst blir man mörkrädd för de summor de får betala för en lägenhet i stor staden. Ännu en gång vilken tur att man är gammal! Fast det var intressant att gå på alla visningar som vi gjorde förra helgen. Tycker själv att vi var ganska duktiga vi hann med 8 stycken. En liten fundering från landbyggden är att varför har storstaden kvar gas i sina lägenheter?
 
 
Nu är det verkligen mörkt ute både när man åker till jobbet samt hem därifrån. Fast det kommer säkert en vår igen har jag hört. Samtidigt är det skönt med lite mörker så man kan lägga sig tidigt och inte ha så mycket krav på sig att man ska fixa ute på tomten, fast han kommer väl komma i år igen, tomten alltså!
 
 
 
 
 
Nu väntar duschen och kaffet samt bilen för en tur till arbetsplatsen.
Arbete ger hälsa finns det tydligen några som säger, är det detta som kallas sägen?
 
Tänk att vi ska slå ut Portugal från att medverka i VM i Brasilien. Tror inte vi själva visste det tillsammans med portugiserna. 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mia

Ja, dags att kura skymning till levande ljus inomhus nu... Som väl är så går tiden fort och det är inte så himla långt tills vi åter går mot ljusare tider... Den här tiden vi har framför oss nu, den ser jag mest som en transportsträcka mot något bättre... ;-)

2013-10-23 @ 19:20:19
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: annika

Äsch så irriterande - jag får inte bort reklamen som ligger över den första delen av din text!
Gasspis hade jag i Majorna i Gbg - skitbra! Man reglerade värmen exakt och när man bakade var det bara att vrida på värmen och ställa in i ugnen. Inte nåt man behövde komma ihåg en halvtimme innan. Fast lite läskigt också, kollade gärna en extra gång att allt var avstängt.

2013-10-23 @ 22:44:38
URL: http://amatankar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0