Göra lite nytta idag. (kanske)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår gjorde undertecknad inte många knop, det blåste och jag var totalt slut efter förra veckan på jobbet. Ska försöka göra lite nytta idag innan vi åker hem inför nästa veckas närmare döden upplevelse ( jobba).  
Ska börja med att ta hand om disken efter middagen igår. det var visserligen bara frugan och jag med  det blir disk ändå.  Sedan är det detta med vatten och avlopp som genast gör att man har förflyttat sig till 1800-talet,s början.
 
Hoppas verkligen på att det hänt saker i stugan till nästa helg! 
 
Var i kontakt med Boxer igår angående om att Silver kanalen saknar svensk text, detta gör det svårt att förstå de italienska, rumänska och kinesiska filmer de visar. vill givetvis ha text på de tyska och engelska filmerna med. Först fick jag prata med en trevlig tjej som menade på att det är tv apparaten, Skulle starta om allt. Gjorde så inget förändring, ringer igen en kille vid namn Viktor lägger bara på luren i örat på mig. Han kunde det med service han! Ringer igen och får tag i en tjej som kollar upp och säger att det troligtvis beror på sändningarna från silver, vilket jag tror också eftersom svensk text finns på alla andra kanaler. Hur ser det ut idag ? Samma problem kvarstår!  Svagt Boxer!! Kommer maila till dem angående problemet igen!
 
Det får bli lite kaffe och lite tittande på nyhetsmorgon innan disken!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mats

Det där med disken känner jag alltför väl igen, likadant här hemma varje helg. Upp som en sol och ta disken och ner som en pannkaka igen.

Vatten och avlopp är jag specialist på, behöver du en pumpstation så bygger jag en åt dig.

Visst är det klyddigt med alla tv, telefon operatörer. Man vill att det ska funka bara. Btw, text på kinesiska filmer kan behövas. Bara po dåm som vi säger i SKÅNE.

2013-11-17 @ 08:20:11
URL: http://Matbossen.blogg.se
Postat av: Tommy

Sv: Åh tack ska du ha!

haha, jag älskar dessa byxor och jag tycker det är galet snyggt! ;) Och sen retar det ju en del att man vågar sticka ut :)

Haha, ja hundarna skulle verkligen behöva dessa, så slipper de lata ägarna böja sig ner och plocka upp det och kan få med sig stanken in i ställe ;)

ha en fin söndag gubben! ;)

2013-11-17 @ 08:58:40
URL: http://tommytott.se
Postat av: Inga M

Tänk nu inte på jobbet utan njut av den lediga dagen istället! Ha det gott!

2013-11-17 @ 09:09:40
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Pernilla

Disk är lika tråkigt för hand som med maskin. Men vatten och avlopp gör ju saken lättare. Eller du kanske kan låna en hund som hjälper er?
Uhgg! Skojar bara!
/P

2013-11-17 @ 10:08:31
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: annika

Hoppas du haft en skön lat dag! Det behövs ibland för den intensiva vardagen!

2013-11-17 @ 19:06:10
URL: http://amatankar.blogg.se
Postat av: Micke

Hade boxer förr innan vi flyttade till comhem hus..hade inga problem alls vad jag minns...men om inställningarna i boxen är rätt och texten ändå inte är där..ja..då är det ju fel DÄR...satans svårt att försöka förstå kinesiska ;)

Ha en skön Måndag i morgon..ska ha en själv tänkte jag.

2013-11-17 @ 21:57:08
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: Micke

Trist med personer i serviceyrken som inte har nån servicekänsla. De har absolut valt fel yrke!!! :-/
sv:
Ledsen att jag varit så seg på att svara, lovar att bli bättre på det!!! :-)
Hemsidan är på G. Men än så länge är det bara FB-sidan som är igång. Det är mycket att göra så här i uppstarten, men kul är det!!! :-)

Nä, snarare så att jag känner min yngste son. :-) Hans 2 äldre bröder däremot, då var det tomburkar/flaskor och kvarglömda trosor varje gång jag var iväg nånstans. ;-)
Men minstingen är inte där än, han är mer intresserad av TV-spel och gött att tugga på. Lite lättare för hans far också. :-)

2013-11-18 @ 18:27:07
URL: http://loveliferock.blogg.se
Postat av: Christina

Hehe.....det känns som om jag och din fru skulle kunna bli bra vänninor.

2013-11-19 @ 23:15:49
URL: http://livetpatallasen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0