Fredag kväll

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så har man kommit ut till stugan och här har det hänt lite utanför, fast fortfarande är inte åretruntvattnet inkopplat.
 
Veckan har bestått av personal träff där man ska öka gemenskapshets andan inom företaget. Så nu är vi alla ett med företaget och går omkring med ett leende på våra läppar. Framtiden känns ljus och tillväxten är bra för företaget. När man slår på tv apparaten så inser man att det är lönlöst att gnälla , då det finns hur många som helst som vill byta plats med mig.
 
 
Helvete tror att två glas vin fick mig att bli en drömmare.
 
 
I helgen blir det att försöka elda lite ris i vanlig ordning, samt täcka över släpvagnen då denna kommer stå här ute för vinter förvaring, så man kan använda garaget till bilen. Slipper skrapa rutor samt skotta fram bilen då.
 
Sedan blir det att stänga av sommarvattnet, där tömning av gamla varmvattenberedaren ingår. hoppas verkligen att allt blir klart snart här ute vid stugan.
 
 
Givetvis finns drömmen om lotto fortfarande kvar.
 
2014 kommer börja med att hjälpa äldsta dottern flytta till sin första insatslägenhet. den var riktigt fin en 2:a, fast priset var hutlöst för en landsortsbo! Det får man ett hus för hemma, fast hon måste bo någonstans då hon jobbar i storstaden.
 
Nu blir det att titta lite på tv the Trip visas på silver Chanel. Engelsk komedi från 2010. Om den är bra? Vet ej, fast kan vara roligt att se något som man inte sett tidigare.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Inga M

Det som betalas för en bostadsrätt i våra storstäders stadskärna kunde vara priset för en större lantegendom! Lite konstigt är det.

2013-11-09 @ 09:25:01
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0