Filippinerna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har precis skänkt 200 kronor till Röda Korset angående den tragedi som hänt  på Filippinerna. när man ser bilder därifrån så kan man inte låta bli att skämmas över hur bra vi har det. Tänk om man skulle få leva under dessa villkor efter en naturkatastrof i Sverige. Hos oss räcker det med att ett tåg spårar ur i Stockholm så blir det tågkatastrof i södra Sverige.
 
Varför har inte järnväg och vägar byggt ut nu när det varit lågkonjunktur? Istället har vi öst in pengar till Arbetsförnedringen. till vilken nytta? Tror det kan vara bra med lite nytt folk som sköte Sverige efter 2014. Anser att vilken färg de har ska de bara sitta max två perioder, sedan blir de maktfullkomliga. vilka? Våra kära folkvalda! 
 
 
 
Fredag imorgon! Det ska bli skönt med helg.  Tydligen har hantverkarna kommit igång under veckan ute vid stugan så det ska bli spännande och se vad som hänt. Tror inte vi åker ut förrän på lördag morgon, då jag slutar sent på fredag. Kommer inte ifrån jobbet förrän klockan 17,00. sedan är det Idol på tv. Skojade bara! Givetvis är det fotbollen som gäller. Tänk om vi kunde spöa Portugal på deras hemma arena, tyvärr känns det som drömmen om jackpott på Lotto. Fast vem vet vi vinner fotbollsmatchen och undertecknad vinner jackpott vinsten i helgen.
 
 
 
 
 
 
Se nu till att skänka 200 kronor till Filippinerna. Det handlar om att hoppa en flaska vin eller whiskey för detta. Eller varför inte skippa IKEA så kan ni skänka mer.  
 
 
Snart dags för lyxfällan ! gillar det programmet, är vi verkligen så dumma i Sverige?
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Micke

Har "hoppat" ett par flaskor whiskey här enligt systembolagets prislista..var tvungen att kolla..handlar aldrig där.
Jo..en tragedi..herregud va bra vi har det här...!

Lyxfällan ja..får släcka ner här o kolla...ha de gött o lycka till med Lottot...!

2013-11-14 @ 20:03:00
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Fot......., va hette det??
Äh, inget att se ju. Man kan läsa i tidningen dagen efter hur det gått.
(Haha)
/P

2013-11-14 @ 21:50:25
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Soffie

Ja usch vad otäckt väder kan ställa till det, hoppas nu alla pengar som skänks kommer till rätta så de inte hamnar på villovägar men röda korset är väl bra med just det att pengarna går fram..lyxfällan brukar vi med kolla ibland å det är otroligt va många som hamnar snett med sin ekonomi.trevlig fredag

2013-11-14 @ 23:09:14
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Tommy

Skrattar.. haah .. Varningsblinkers, då får man ju hoppas på att dom blir bogserad och det är förlåtet, annars hade jag blivit mer än lovligt galen ;)

Happy friday! :)

2013-11-15 @ 09:49:21
URL: http://tommytott.se
Postat av: Christina

Ibland så undrar jag hur vi är funtade.Klagar över allt och inget.Jag tror nog det skulle vara nyttigt för många av oss att tillbringa ett år där nere.

2013-11-15 @ 20:39:23
URL: http://livetpatallasen.wordpress.com
Postat av: Inga M

Jag har också skänkt pengar till Filippinerna. Alla måste liksom hjälpas åt med detta i hela världen, det är ett fattigt folk. Läste att Ikea skänkt en stor summa, mer än Kina. Hoppas hjälpen börjar komma fram nu med bl.a. hjälp av amerikanska helikoptrar.

2013-11-16 @ 12:15:23
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: chris

fint av dig att skänka!

2013-11-24 @ 23:31:23
URL: http://chriisss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0