Söndag snart tillbaka till verkligheten

Sista dagen på denna ledighet. Nationaldag, prinsessbröllop samt båten bottenmålad och bytt olja på motorn hängt på den på båten. Ett steg är nu kvar, det är att transportera båten till vattnet för sjösättning idag. Fick avbryta ledigheten med att jobba på fredagen. Överlevde detta utan några större problem. Personligen tror jag att det har blivit lite mycket av det goda denna helg., inte så att man varit stupfull, utan man har pysslat i trädgård och fixat med båten. Tagit en paus med ett glasvin eller öl tillbaka till sina sysslor sedan en liten vinpaus igen. Det har varit ett småskvättande hela tiden. Nästa helg kommer ske i läsken och kaffets tecken!

 

 

 

Just nu lyser solen, fast det ska tydligen bli regn till eftermiddagen enligt alla prognoser. Typiskt då man ska sjösätta.  Ha en skön söndag!

 

 


Kommentarer
Postat av: Micke

Jo..kan ju bli lite småskvättande ibland vid sådant arbete i hemmets närhet..men va sjuttan...nån gång ibland så...föredrar ju småskvättande med läsk jag numera...men nån gång ibland så ;)

Ha en skön inledning på den nya veckan...ska själv försöka hålla mig undan hela dagen i morgon så jag slipper hänga med på utflykten de planerar med alla fyror på Tisdag :)

2013-06-09 @ 08:50:17
URL: http://guldkryckan.blogspot.se
Postat av: Gubben

Nu är äntligen båten i vattnet, givetvis har det åskat och regnat efter det.

2013-06-09 @ 16:02:17
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Micke

Det blir lätt en del alkoholhaltigt under helgerna och en del sockerintag... Men gott r det! :-)
sv:
Gött med båten i till sist! :-)

2013-06-09 @ 22:35:54
URL: http://loveliferock.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0