Dax för Arbetsförnedringen igen!

Så är vårat kära Arbetsförnedring i blåsväder igen. Extra knäcka för att hjälpa en beställare med varumärket, ersättning 999 kronor. Det är säkert någon på institutionen som lekt affärsman. Ska bli intressant och se vilket parti inför valet 2014 som kan sticka ut hakan och förklara denna fruktansvärda utgiftsmaskin helt och hållet spelat ut sin roll i ett modernt samhälle.

 

Det enda syfte den har är att vara förvaring för övermogna medarbetare . alltså likna Arbetsförnedringen med ett fruktträd sent på hösten då det finns gamla ruttna frukter som desperat klänger sig kvar på sin trädgren varifrån den fått sin näring. Så vi måste göra med dem som vi gör med frukten . Lägga dem på komposthögen. Då kommer det nya friska frukter till nästa år. Så låt oss hoppas att vi får ett helt nytt fruktträd efter år 2014 där det inte finns några spår av gammal fallfrukt.

 

 
Sverige är fantastiskt!
Vilket innebär att vi troligtvis kommer se fallfrukten även efter 2014.
 

Kommentarer
Postat av: Micke

Af ja..har inte haft med dem att göra ett tag nu...skönt...fast rätt vad det är hamnar man väl där igen...men den här gången vet jag hur slipstenen ska dragas..!


SV: Jo..semester är välbehövligt ibland...så sant som det är skrivet :)

2013-07-11 @ 22:07:35
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0