Snart Vår i sinnet

Då man är solo här hemma med katten en stund ikväll, så har jag legat o lyssnat på Grrr skivan med Rolling Stones. Eller ska man skriva CD istället för skiva . för att var en samlings Cd så är den riktigt bra absolut den första Cd,n som innehåller många gamla inte så ofta spelade godingar. Come on och As tears go by är riktigt bra fortfarande. Får verkligen hoppas att ”gubbarna” orkar ut på en turné som kommer till Sverige ännu en gång.

 

Biden lånad från rolling stones

 

Senare ikväll blir det att se fotbollen på tv. Tror det kommer bli riktigt bra underhållning på tv med dessa lag. Vi får hålla våra tummar för de blågula! Samtidigt hoppas undertecknad på att lottoraden ska slå in ikväll!

 

 

 

Trots allt snöande som kommit under de senaste dagarna så känns det att våren är på gång. Man kan höra att våra vänner fåglarna börjar så smått spotta ur sig isproppen i halsen för att börja kvittra igen.

 

Helgen var helt underbar ute vid stugan sol och hur mysigt som helst. Vi var ute på en promenad vilket skulle kunna ha varit en skridskotur. Det var glashalt på vägarna runt omkring. Så det var att gå väldigt försiktigt, fast som sagt vad nu finns det snart en vår inom räckhåll.

 

Kommande helg blir det kanske en tur till vår kungliga huvudstad, vädret får avgöra om bilen ska styra dit eller om det blir att chilla på hemma plan. Kommer snart att åka på med att flytta ut allt från sovrummet då det ”måste” målas om enligt min livskamrat. Så det jag gör är att försöka fördröja detta projekt så länge det bara går.

 


Kommentarer
Postat av: Gubben

Lotto sket sig som vanligt, fast det kommer en ny chans på lördag!!

2013-02-06 @ 20:52:48
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: paloma

Matchen i går var inte kul! självmålet var droppen! man förstod redan då var det bar hän.suck.. hoppas allt är bra med dig? kram

2013-02-07 @ 08:44:12
URL: http://www.paloma.bloggplatsen.se
Postat av: Micke

Jo..Stones har allt en speciell plats i mitt hjärta..vissa låtar där från min ungdom...ja jösses...!
Svårt numera dock att få nån speciell känsla för nya plattor från vilket band det än må vara..förr köpte man en skiva och man lyssnade igenom den noga så man fick en känsla för just den skivan..en känsla som består livet ut..funkar inte så idag..ibland kanske men inte ofta..all musik drunknar i sig självt på nåt vis med sin tillgänglighet genom nedladdning och annat...spotify...you name it...men så kan de va.

Ha en skön helg :)

2013-02-08 @ 21:17:54
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: Gubben

Vilken match det va, visst att vi skulle förlora fast det kändes som om vi ställde upp med pojklaget.

Håller med om att det är svårt med att få känslan för artister numera. kan det vara så att vi "spottar" ut sådana som kallar sig artister idag. det kommer en ny SUPERTALANG varje år från varje tv o radio - kanal.
Är det så att supertalangen idag är et vi kallade medelmåtta när vi var unga?

2013-02-09 @ 07:17:32
URL: http://mhats.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0