Hemma idag

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sitter just nu och tittar på nyheterna om att Nelson Mandels gått bort. Undrar om det egentligen finns någon större statsman än honom. Bara det att förlåta efter allt som han och den färgade delen varit med om, istället för ett sätta igång ett inbördeskrig eller heligt krig. synd att det inte finns fler som honom i olika delar av världen. tänk så många av dagens konflikter som hade undvikits om det funnits fler av Mandelas filosofi.
 
 
Fast vad skulle Bofors och SAAB tillverka om det skulle vara så? För bilar gick inget vidare för en av dem.
 
 
 
Stormen Sven far fram över landet. Här är det bara lite blåst ännu, kanske bäst att tillägga. Ingen snö har fallit över oss ännu. Så det som stormen Sven åstadkommit här är att man får använda ordet ännu mer än annars än så länge! Ser ut som östkusten kommer få sin del under dagen. Så det gäller att ta det lugnt ute på vägarna samt hoppas att alla vingliga cyklister lämnar cykeln hemma idag.
 
 
Själv är jag hemma idag då jag ska jobba hela julen alltså inte själva helgen utan alla dagar mellan helgerna. Kan behöva komma ifrån och ladda batterierna lite. Helgen kommer att bestå av sedvanliga arbetet inför julhelgen. Om vädret tillåter blir det en dagtripp till stugan för se hur långt man kommit.
 
 
 
 
Snart dags för barna Hedenhös!
 
Samt en kopp kaffe!
 
Håll i hatten och var försiktiga idag mina vänner! snart vänder det mot vår och sommar!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mia

Nelson Mandela, ja, det var en stor statsman. Försoning istället för konflikt och egotänkande...

Fin amaryllisbild!

2013-12-07 @ 11:37:42
URL: http://miatankar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0