Hur mår vi egentligen?

Så kommer vi att göra ännu en brandkårs utryckning på jobbet för att jobba ifatt. Undrar bara hur länge den insatsen kommer hålla rent i antal inkommande jobb då det snart är semester. Troligtvis kommer vi göra en ny insats till hösten eller kanske redan till försommaren. Känns lite som dålig planering när man alltid får göra dessa insatser för att det ska bli en bättre arbetssituation. Vi kommer troligtvis att alltid ligga steget efter. Det är väl det som arbetsgivaren menar med att ha många bollar i luften. Fast ibland blir det så att alla bollar ramlar ned över en på en gång.

 

 

 

Så angående det våra kära folkvalda diskuterar idag om att höja pensionsåldern förstår jag inte hur man ska orka. Fast man kan alltid byta till lite lättare jobb typ politiker, AMS-chef eller gatumusiker. Det är väl de tre jobben som inta har några krav på sig att prestera ett resultat. Jo faktiskt har gatumusikern ett krav på sig att kunna sjunga och spela, vilka krav har egentligen politikern och AMS cheferna? Jag kan tyvärr inte hitta några krav som de måste leva upp till för vallöften glöms så fort den sista invånaren lämnat in sin röstsedel på valdagen. Ams cheferna vaknar troligtvis med att det susar som ett snäckskal mellan öronen på dem varje morgon, så vem kan ställa krav där?

 

 

 

Nu i veckan åkte vi med återvinning och tidningar vilket vi slarvat med i två veckor. Herregud, vad skit det blir när man inte håller efter en sådan sak. Fast nu går det att komma in i förrådet igen. Så nu är det bara att börja om med att slänga in skiten i olika påsar och stänga dörren i två veckor då man kommer på att man knappt kan stänga dörren igen. Då kommer man svära över konsumtionssamhället igen!

 

 

Längtar efter att helgen ska infinna sig snart så man kan få leva samt fixa lite både ute vid stugan och hemma.

Längtar efter att bara få sitta en varm sommarkväll ute vid grillen ha en köttbit på denna samt ett glas vin eller en öl i handen och bara lyssna på fåglar och höra hur båtar åker på vattnet nedför stugan. Fälla ett träd och klyva upp lite ved. Köra lite med trimmern och gräsklipparen, Bara känna att man lever och får rå om sin tid själv!  

 

 

 

Bara torsdag, fredag kvar sedan dags för fredagsmys och drömma om lotto miljonen. Känner att det borde vara min tur nu, så sorry alla andra tippare, i helgen tillfaller den mig. Vem tror på det?

 

Nu blir det att se lite på tv , för att sedan krypa ned isängen för att försöka sova så man kan försöka se pigg ut imorgon på sin arbetsplats.

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ingen vinst denna helg på lotto håller tummarna för nästa vecka!

2013-04-14 @ 07:19:05
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Micke

Tycks inte som om de har några krav däruppe i hierarkin..toppen av pyramiden som vi vanliga dödliga befinner oss vid foten av..det räcker att de känner rätt person..det kallas att närverka...klia ryggar på varandra...då hamnar man däruppe och slipper det idoga arbetet vid foten av pyramiden och man kan koncentrerar sig på laxsnittar importerade med helikopter och Champagne frukostar 365 dagar om året.

2013-04-14 @ 12:29:39
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0