Gräsänkling

Så blir det katten o jag som håller ställningarna i hushållet de närmaste dagarna. R just nu så kallad gräsänkling då fruga är på arbetsresa. Visst ska jag själv jobba under veckan samt se fotboll utan ”gnäll”, samtidigt så blid det väldigt tyst i hemmet då katten bestämt sig för att sova hela helgen då vädret är typiskt svensk sommar.

 



Så vad har man gjort i helgen fixat hemma vilket innebär klippt gräs samt fixat lite på altan, Ej varit ute vid stugan då vädret inte varit allt för ingivande för en tripp dit. Tror jag ska jobba över lite i veckan för att få dagarna att gå fortare. Nu börjar det åska o blixtra! Kul sommar vi har!

 



Nu vräker regnet ned, Är det någon som minns hur solen ser ut? Tur man inte säljer solkrämer samt badkläder . Paraply och regnställ måste vara det som räknas som hårdvaluta i detta land som gud glömt bort. Har fortfarande inte fått i båten, fast som det ser ut just nu så längtar man inte direkt efter en båttur.




Samtidigt så ser man i alla gamla svenska o amerikanska filmer hur kul gubbarna har det med kompisar när frugan åkt iväg, fast kompisarna har faktiskt sina gummor kvar på hemmaplan så det är inte alls som det är på film!




Slutrapporterat från det underbara Sverige!

 


Kommentarer
Postat av: Micke

Konstigt...alla de där filmerna om att man har så skoj när frugan reser bort...idén måste vara rent önsketänkande från regissören...verkar inte existera i verkligheten ;)

2012-06-12 @ 21:05:30
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0