Fredag 120803

Så har augusti kommit vilket innebär att vi ser slutet på sommaren 2012. Det har varit skönt med semester och ska nu tillbaka till arbetet med nya krafter. Visserligen kommer dessa krafter att sina efter en vecka, som det alltid gjort.


Varför jobbar man inte på Tillväxtverket, där verkar man ha roligt för skattepengar och det får kosta vad det vill. Handen på hjärtat Givetvis förekommer detta inom alla statliga myndigheter!


Känner för att prova på något nytt inom arbetslivet, ska man byta nu när man tillhör 55+ ? Tror själv att det är ett gyllene tillfälle för att byta då man definitivt inte tillhör wabbarna längre. Varför tror alla småbarnsföräldrar idag att deras situation är speciell, de har faktiskt haft föräldrar själva som klara allt som småbarns förälder innebär utan blogg, internet, samt alla diskussionsprogram som sänds idag.


Hur gick det med min nya kyl/frys? Sitter just nu och väntar på leverans. Firman levererar och tar den gamla i retur. Det kallas service Media mark! Så lär av de små lokala firmorna för priserna är samma som hos de stora kedjorna.

 

Vi får hoppas på att EU kan hjälpa oss som man hjälper grekerna då våra skattepengar kommer att ha festats upp av myndigheterna! 


Kommentarer
Postat av: Micke

Har alltid velat supa mig full på skattebetalarnas bekostnad...verkar ju vara skoj ;)

Men nej...en annan får stå för sina nöjen själv...inte minsta avdrag kan man göra heller...bedrövligt..!

Ska söka EU-bidrag nästa år...spriten är för dyr i detta landet.

2012-08-03 @ 18:06:33
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0