Dallas

Så har man kommit tillbaka i normala rutiner, med andra ord man jobbar och funderar på när man ska ta ut höstsemester för själva tanken att med jobba till nästa sommarsemester får en att känna hur magen knyter sig.

Som alltid drömmer man om att få bli 160 miljoner miljonären. Lek med tanken kunna sitta och bara njuta av livet samt sticka söderut med flyttfåglarna.  Fast det kommer bara förbli en dröm som är trevlig att tänka på när man sitter i bilen till och från jobbet.

 

På tv kommer man köra Dallas, Robinsson varje dag. Till hösten kommer troligtvis lets dance och körslaget,


 Herregud!


Den enda som verkar förstått att livet går vidare är Victoria Principal, 62 som tydligen inte ville vara med på detta spektakel! Har idéerna för nya serier fullständigt försvunnit? Tur att man uppfann internet!

 


Var tog det gamla hederliga tipsextra eller som vi kallade det Prippsextra vägen? Tänk själv att få sitta där ett gäng grabbar med en kupong o ett sexpack Pripps blå! Det var tider det!



Dags o sluta snart är det Dallas!

 


Kommentarer
Postat av: Micke

Blev inget Dallas för mig...frugan förbjöd det :(



160 millar ja, lämnat in extra för denna veckan har vi gjort...nu då..nu ska väl ändå drömmen få en möjlighet att slå in ;)



Slutar naturligtvis att man knycklar ihop spelkvittot och missar papperskorgen med 15 meter...men man har ju drömmen kvar ändå.

Den kan ingen ta ifrån mig.



2012-08-22 @ 18:05:00
URL: http://guldkryckan.blogspot.com
Postat av: Micke

Det blev 20 kr...TJUGO KR...är ju så man kan gråta :(



2012-08-24 @ 20:25:18
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0