Annandag Påsk

Så har denna påsk helg runnit iväg.

 

 Visst kunde vädret varit bättre. Framför allt så begriper jag fortfarande inte vad det var för mening med snön som kom. Fast nu glömmer vi den! Ska fika lite nu på morgonen sedan blir det att plocka lite för att sedan faktiskt grilla även ikväll!! Är ledig på tisdag så undertecknad har en extra dag ledigt under denna helg! Ska bli helt underbart att sitta vid grillen med en öl och se på alla som packat sina bilar för att åka in till sina arbetsplatser.

 

 

Har nu lyckats förbereda bägge bilarna för en sommarsäsong på hjul. Under helgen så har Boxer kört med att man kunnat se på deras utbud, vilket faktiskt varit roligt. Får se om det blir en investering i boxer till stugan. Tycker själv att det blir en ganska dyr kostnad för ca 7-8 månader då vi är i stugan.

 

 

 

För en gång skull så är det frugan som tycker vi ska kosta på oss denna ”teknik”. Så vi får se hur vi löser detta problem.  Min erfarenhet som gift gubbe är att stugan kommer innehålla en boxer till sommaren. Det är så att vi läser om manssamhället i media, men vi vet att det är frugan som styr i alla förhållanden.


Kommentarer
Postat av: Mita

Klart det är kvinnan som styr och ställer.Vi låter bara er gubbar tro att ni gör det..blink...

Så nog blir det en boxer i stugan till sommaren hos er..

Ha en fortsatt fin dag*

Kramen*

2012-04-09 @ 11:42:39
URL: http://mitasguldkorn.blogspot.com
Postat av: Gubben

Tror fullt o fast på ditt inlägg:)!!

2012-04-11 @ 22:03:08
URL: http://mhats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0