Fönster mot tv-världen

Sitter nu och slö tittar lite på tv. En sak som slår mig är att både radio och tv har blivit väldigt mycket av ungdomens tillhåll. Det är mycket kiss o bajs stadiet över programledarna idag samtidigt som alla kanaler verkar köra om samma programserier typ fångarna på fortet till leda. Förr var det fredags eller lördags underhållning. Nu kör man skiten nästan varje dag. Finns det inget nytänk inom tv världen?



Vi formligen badar i tv kanaler, fast vi blir på något sätt dränkta av deras skit program. Vilken tur att det finns nyheter och sport på tv. Samtidigt kan man inte låta bli hur en artist som Tommy körberg tänker då han på det glada 70-talet lekte reaktionär och kastade skit på melodifestivalen samtidigt som han nu ställer upp i en såpa på tv 3, så visst är det ännu ett bevis att pengar har makt!



Efterlyst är nog det ända programmet som håller och har stil även idag.



Vem vet, kanske Lar Ohly kommer leda nästa säsong av lyxfällan i tv 3. Tillsammans med Gudrun Schyman. Efter några år får vi troligtvis se Reinfeldt och Juholt som programledare för programmet på spåret eller kanske Dobido.

Nu är det nyheter mina vänner!


 

 


Kommentarer
Postat av: Micke

Ja, det är stor skillnad från förr...tur man kan stänga av skiten ibland ;)



ha de bäst :)

2011-09-16 @ 17:50:09
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0