Norrköping och lite blandat!

 

Nu verkar det som om nyhetshysterin angående Norrköping och Göteborg lagt sig. Den stora skillnaden mellan journalistiken i dessa fall är att när det gäller Göteborg så har man hängt ut de som lekt kungar inom kommunen. Norrköping väljer att hänga ut företagaren medans tjänstehjonet sitter anonymt och tryggt för att troligtvis bli omplacerad i några år med bibehållen lön.



I båda fallen känns det som om man är partisk i sina reportage.



Ska man förstöra livet för familj och släkt, då borde det gälla alla parter som är inblandade. Är det denna form av journalistik som kallas oberoende? För mig är den partisk i ett mål som ingen av oss vet hur det sluter. Så mitt tips är att släpp namnen på alla inblandade för visst är vi fostrade i ett jämlikt samhälle?



Nu kommer vi följa dessa skandaler med spänning och se hur det blir. Troligtvis kommer det inte hända så mycket. Sedan blir det lugnt i några månader tills det dyker upp ett nytt fall i Sverige. Den stora frågan är var kommer nästa mutskandal poppa upp? Kanske Arbetsförmedlingen eller Försäkringskassan eller kan det vara så att det är Systembolagets tur igen? Sedan har vi alla privata företag så visst kommer det hända igen mina vänner!

 



Läser att socialdemokraterna ska föryngra partiet. Bra!



Fast hur fungerar tankesmedjan, när Östros blir kvar? Har man glömt tv debatten mellan Östros och borg? Det var då socialdemokraterna förlorade valet mina vänner! Alliansen tackar för detta som kommer att troligtvis ge dem ytterligare fyra år!



Såg tyvärr inte premiären av lyxfällan. Läst vad tidningarna skrivit om dessa stackare!



Alla blev säkert bestörta över deras beteende. Fast detta är nog vanligare än vad vi tror i vår skyddade tillvaro. Visst kan man se ned på föräldrarna och tycka de är idioter. Fast är det inte så att vi i Sverige blivit mer materialistiska än USA nu. Händer det något så vill vi till varje pris behålla fasaden för vänner och grannar. Skulle vi mot förmodan berätta hur det är, så får vi räkna med att cirka 75 % av våra såkallade vänner försvinner. För vem vill känna en loser!



Det konstiga är att tyvärr så visar det sig att släkten kan bete sig på samma sätt.



När det sedan vänder kommer de alla tillbaka med ryggdunkningar. Detta är det som kallas det sociala nätverket mina vänner. Tror det är dags för oss svenska att vakna upp och förstå att vi måste engagera oss i våra vänner och grannar samt släkt. Vi kan inte tro att det fixar samhället. För vilka är samhället, om det inte är vi själva?

 

Fast nu är det fredag och då glömmer vi alla bekymmer och försvinner in i dimman!

Ha en trevlig helg!


 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Thalina

Mycket bra och intressant. Omdet varit jag som fifflat det allra minsta så hade nog inget lock lagts på.Tack för besöket i min blogg. Välkommen igen. Kram Thalina

2010-10-08 @ 16:59:13
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Himla tänkvärda ord!

Tack för din snälla kommentar!!

Ja nu är det fredag, in i dimman ;-)

2010-10-08 @ 18:54:03
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0