Något att hålla i handen!





Visst kan vi lita på grabbarna!
RÖR OM I GRYTAN NÄR VALET ÄR!
Se bara på engelsmännen, de vågade ta klivet.
TÖRS VI???!!!

Blomstrande näringliv ger välfärd!

Av den svenska befolkningen på nio miljoner människor är drygt 4,3 miljoner sysselsatta. Det är i princip deras arbete som ska räcka till att försörja alla övriga. Nära 1,5 miljoner människor i arbetsför ålder står utanför den reguljära arbetsmarknaden. Det är betydligt färre människor än före valet 2006 men fortfarande en alldeles för stor grupp.

Nu fordras en politik som tar fasta på möjligheterna. Nya jobb skapas när enskilda människor finner det mödan värt att starta och utveckla ett företag. De hindrande trösklarna måste bort. Det är dags att minska krånglet för företag och företagande.

Skatten på arbete måste sänkas så att arbetet gynnas jämfört med att leva på bidrag. Det får inte vara finare att tjäna pengar på lotteri och sport, än på arbete och företagande. Det är genom ett blomstrande näringsliv som resurser för angelägna satsningar på bland annat vård och omsorg skapas.


Jobb åt alla
Visst är det ganska märkligt egentligen. Vi lever i ett supermodernt samhälle som faktiskt är rikare än någonsin och samtidigt kan inte alla människor få ett jobb. Det finns ju så mycket som skulle behöva göras och samtidigt går människor sysslolösa. Vi vill ändra på det.

Detta får vi om vi röstar rätt!
TIME FOR CHANGE!!

Kommentarer
Postat av: Fas 3

Tänkvärt

2010-06-12 @ 10:38:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0