Visst kan vi!

Så är det snart mars månad och våren känns väldigt långt bort!

Visst är man trött på detta snöande hela tiden, nu har vi haft vinter så det räcker för de närmaste tio åren. Fast man kan inte låta bli att undra var alla växthusklimakterier tog vägen. Troligtvis poppar de upp när alla översvämningar kommer till våren. Detta måste bero på den globala uppvärmningen. Det kan inte bero på att hela Sverige är snötäckt så smältvattnet kan ej rinna undan. En annan anledning kommer vara att alla och då menar jag alla kommuner har byggt upp stora snöberg över de flesta dagvattenbrunnar, vilket betyder att dessa är frusna och ej kommer att kunna ta emot smältvattnet.

Så köp stövlar inför våren/sommaren. Det kommer att behövas!

Samtidigt får vi vara förberedda på att det kommer bli ytterligare förseningar hos Sj då rälsen kommer att vara blöt!

 

Sedan kommer allt som vanligt igen, vilket betyder att våra kommuner kommer se ut som fågelholkar nästa vinter, då det kommer snö igen. ”Två år i rad, det har vi inte budgeterat för”


Kommentarer
Postat av: Lisa ♥

Jag säger bara: håll ut! Man får hoppas att våren kommer och att man då förmodligen njuter desto mer av den efter en lång vinter. De sägs ju att: Desto kallare vintrar ju varmare somrar. Får hoppas att det stämmer!

2010-02-21 @ 17:30:15
URL: http://heartoflisa.blogg.se/
Postat av: Micke

Blir väl att utveckla gälar när allt smälter! :)

Jo, SJ är ett kapitel för sig...enig med dig där...de styrande, oavsett partitillhörighet har allt ett o annat på sitt samvete!

Inte för att de bryr sig eller så, skyller säkert ifrån sig som inom alla andra områden!



Ha de bra!

2010-02-23 @ 17:25:36
URL: http://guldkryckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0