Tänk smart!

Varför får vi en ny regering?

Visst kan man fundera på om oppositionen kommer klara att regera!

Alliansen skyller på att de inte har redovisat sina kostnader (skattehöjningar). Fast har regeringen gjort det väljarna trodde skulle ske?

Vad hände med allmän a-kassa? På den frågan fick man kalla fötter, när facket började morra.

Vad hände med de institutioner som gjorde så att utanförskapet blev ett samhällsproblem för förra regeringen?


Inget, snarare mer bidrag samt införandet av en guldgruva för entreprenörer (jobbcoach). De som fick känna av en förändring var väljarna som fick sina inbetalda pengar för a-kassa försämrad, på så sett att återbetalningen av deras egna pengar blev mindre. Tror riksdagen/regering snart måste begripa att de pengar de leker med är medborgarnas egna hårt förvärvade pengar.


Så många som röstade på alliansen förra gången i tron på att individen skulle få ett större utrymme känner sig totalt lurade. Hade det gällt en affär/företag så tror jag vi fått sett Sverker i Plus prata om oerhört oseriösa säljare samt dålig företagskultur, Fast som sagt vad, nu vad det inte ett företag utan våra kära politiker.


Kommer det att bli bättre med ett skifte? Troligtvis inte! De kommer fortsätta driva med oss väljare. Så det kanske är dags för oss att börja driva med dem. Genom att rösta på de partier som anses små och extrema, men ej något rasistiskt parti. Varför inte KD eller V.


Har säkert skrivit om detta tidigare och tror på att ska det till en förändring i Sverige så måste både Moderater och Socialdemokrater hamna runt 10-15% vardera i antal röster. Detta skulle verkligen bli som Obama sa: Time to change!

Törs vi?

Det får alla själva tänka över, fast varför skulle vi inte kunna klara fyra år med Ohly eller Hägglund som statsminister?
Vi har ju klarat av Reinfeldt och innan dess Person, så efter dessa tror jag vi klarar vad som helst!
Så nu är det verkligen dax för en förändring i svensk politik. Rösta på KD eller V!!

Samtidigt så undrar alla partier varför vi inte vill engagera oss politiskt. Svaret finns i texten ovan så läs det ännu en gång!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0