SPARA

Vi måste hålla igen och spara våra pengar!


Varför?
Jo hur ska vi annars ha råd med alla bonusar och pensioner till de som varit chefer inom statliga förvaltningar, går ej att kalla dessa enheter för affärsdrivande företag.

Sen har vi alla pengar som vi kommer lägga på de bilmärken som vi anser vara svenska. Där behövs det stora summor för att rädda jobben då de håller på med att bygga modeller som var moderna på 70-talet.
SAAB cheferna ska enligt tidningar lyfta bonusar! Måste missuppfattat detta totalt. Bonus delas ut när företaget gör vinst! När gjorde SAAB vinst senast?
Fast kan LO godkänna bonusar för att regeringen ändrat på lagen och inte tänka på om det stämmer med deras ideologi. Så nu tror jag att det behövs en ordentlig lönesänkning på oss vanliga samt att man ser över a- kassan för nu får vi tänka på att det är dåliga tider.

Samtidigt så har en undersökning kommit fram till att vägtrafiken minskat! Vilken tur att man släpper en sådan undersökning. Väntar med stor spänning på nästa undersökning som kommer handla om att dagens rätt inköpen minskat i Sverige!

Håller med Maud om att bonusar är det samma som resultatlön. Detta innebär att alla som har resultatlön eller ackordlön borde få ut full lön även under dessa tider, då dessa ska jämföras med direktörernas bonusar!  


Kommentarer
Postat av: Anki

Ja det är inte sant. Ungefär som du går till banken för att ansöka om ett lån!

Håller med dej ang bonusar, man blir mörkrädd! Var väl för 15 år sedan när man blev påtvingad att spara, det drogs nån procent på lönen. Helt plötsligt hade jag 8000 tusen tror jag det var att placera i olika fonder, Jag frågade dom om det inte var möjligt att de satte in mina pengar på ett bankkonto som jag sen fick ta ut när jag blev pensionär. Klart att det inte gick, fattar väl jag oxå, sa till dom redan då, att jag har säkert mera då än om ni ska sitta och leka med mina ynka kronor!

De har mage att sitta som storspelare gör på casinonon och sen ger till sej själva hutlösa summor!

Är inte detta stöld i ordets rätta mening!

Ha en bra kväll

2009-03-23 @ 22:37:01
URL: http://ninnieblogspotcom.blogspot.com
Postat av: Annies Fotoblogg

Svar: Tack för berömmet :) Att åka båt är härligt, längtar också till sommaren då man kan åka privat båt istället för bara Waxholmsbåtarna.. :P

2009-03-23 @ 22:37:09
URL: http://anniesfotografier.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0