Vinskola 2009

Påse eller flaska för vinet?


Detta mina vänner är ett av de stora problemen vi har att ta tag i under år 2009.Vem vet kanske kommer alla vinexperter och journalister runt om i landet att finna svaret och lösningen på denna oerhört svåra och komplicerade fråga. Vi får hoppas att vi slipper få med oss denna in i 2010, utan snälla ni lös den åt oss.

Nu när vi har brottats med detta problem sedan ett antal år tillbaks i tiden så känns det skönt att våra kvällstidningar tar upp detta problem till ytan så vi alla förstår hur stort detta problem är, samt att det är viktigt för oss konsumeter att få insyn i hur problemet uppstått samt hur framtiden kommer gestalta sig.När man sedan for insikt om att det smyger sig in ett nytt problem i horisonten PET-flaskan!! Hur ska vi stackars konsumenter kunna hantera detta stora framtida hot inför vårt helgdricka. Fast ta det lugnt jag tror vi kommer få upplysande och informativa svar från vinexperterna runt om i landet. Svaren kommer att få oss att kunna känna en tillfredställelse med våra val av inköp av förpackningar för dessa drycker.
Troligtvis kommer vi lära oss att de olika förpackningarna passar utmärkt för olika tillfällen. Så vi kommer kunna köpa förpackning efter vad vi ska ha varan till.

Detta kommer ge oss ett större urval att välja mellan. Vilket kallas mångfald och främjar oss i vår individuella självbevarelsedrift som självständiga och medvetna konsumeter.Detta kommer sannolikt innebära problem för en del av oss konsumenter, fast den stora majoriteten kommer införskaffa sig kunskap och information som kommer leda till att man gör ett så bra beslut som möjligt vid denna inköps process.
 
Vem vet, kanske Sverker kommer att kunna vägleda oss i denna svåra värld som vi lever i.


Hoppas på mera av denna informationsrika och stimulerande reportage från svensk massmedia i framtiden!!    

Kommentarer
Postat av: Anonym

vah?

2009-01-06 @ 00:02:16
URL: http://lillaf.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0