Folkskygg

Nu börjar man nästan komma idet läget att man börjar bli folkskygg.

Har egentligen massor att göra både hemma och ute vid stugan, fast man sitter o snurrar runt vid datorn i hopp om att man ska hitta jobbet eller kunna finna inspiration till att ta sista klivet ut mot eget företag.
När man sitter i egen lilla värld o tycker synd om sig själv är det svårt att hitta det där djävlar anamma som man hade bara för några veckor sedan.Det värsta är att man inte känner igen sig själv och börjar bli misstänksam mot folk man kommer i kontakt med. Blir hela tiden matat om att tiderna kommer bli värre samt konkurserna ökar med lavinfart. Nu måste snart botten vara nådd!

Man har kommit till det läget att nu går det inte längre att le och göra sig rolig över alla företagsledare samt politiker. Nu blir man bara arg och rädd över den stora brist på kompetens som råder i detta land. Var finns erfarenheten?

Kommer snart att ta lite paus ifrån allt och försöka komma igång med positivt tänkande igen. Det som känns mest är att de så kallade vännerna lyser med sin frånvaro samt man känner att folk pratar bakom ryggen. Egentligen har jag det kanonbra, fast det är bara det att mitt huvud måste förstå det!     

Påsken var en enda stor och seg transport sträcka mot att slippa ledighet. Vilken optimist va?

Kommer förhoppningsvis snart tillbaka med en annan syn på tillvaron!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!

Du behöver verkligen seminariet jag tipsade om tidigare. Det skulle ge dig posistiva tankar och inspiratin till att komma igång med ditt företag. Fundera på saken... www.talarformedlingen.se "Sälj 09"

Glada tankar till dig!

Anna

2009-04-15 @ 07:20:06
URL: http://enannassida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0