20 grader

Vilket väder det är just nu.Sol och cirka tjugo grader varmt.

Nu kan man inte annat än att njuta. Har flyttat ut datorn på altan för att jobba lite. Så hamnar man här! Fast det ska vara bra med mikro pausar sägs det.Visst är det skönt att kunna styra över sin arbetstid själv o kunna sitta hemma med jobbet istället för att vara inlåst mellan fyra väggar.

Lönen kommer troligtvis att bli sämre, men livet kommer kännas mera värt att leva. Så varför känna sig som en jagad råtta för att man ska dra in pengar åt någon annan, när man dra in en liten del enbart till sig själv.Ska iväg på kundbesök senare ikväll så får vi se om det ramlar in lite pengar i plånboken. 

Kommentarer
Postat av: Pialotta

Låter som du är en förnuftig man du Mats:-)

Hoppas allt blir bra med ditt företag.. Mannen här fick en lite hoppfullare samtal idag, man får va glad för det lilla. Det där med pengaklirr har ju blivit betydligt sämre oxså här. Mannen har inga dagar kvar att ta ut, då Plusjobbet på 2 hela år (jobbat som vem vem som inom Kommunen) inte gav en endaste dag. Betala till Fack och A-kassa har han gjort i alla år sedan han började jobba.. där ligger en massa pengar oxså fast han har 5000 kr back nu.

Så är det bara.. ska säja till honom att gå in och läsa på din blogg.. Säkert intressant:-)

Ha de gott i solen/Pialotta

2009-04-23 @ 14:16:27
URL: http://kafferasten.blogg.se/
Postat av: Pia

Så klok du är!! Lycka till med allt...



Däremot blev jag inte direkt glad åt din brutala och rakt-på-sak-kommentar inne hos mig.. Du gav mig inget hopp what so ever..

Jag bara ÄR gammal nu!!! ;o)

2009-04-23 @ 19:33:39
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0