Ams=Arbetsförmedlingen

365938-152

Läser om att arbetslösa ej söker de arbeten de blir anvisade av arbetsförmedlingen. Vad är det för arbeten de orkar leta fram med sin kompetens (snarare brist av den). Jo rena resultatbaserade lönearbeten! För de "riktiga" arbetena finns inte hos de O-kompetentas förening!!
Det räcker inte med att bara byta namn utan man måste göra något åt innehållet med!!
skriv om hur de sköter servicen istället för att klaga på de stackare som söker arbete !


Kommentarer
Postat av: Anna

Har haft tur i livet och har nog bara varit inne på arbetsförmedlingen på studiebesök med skolan... Men det verkar vara som på m¨ånga andra instutitioner. En av anställningskriterierna verkar vara fantasilöshet och inkopetens...
Trevlig helg!
Anna

2008-03-14 @ 11:08:42
URL: http://enannassida.blogg.se
Postat av: anita

Sist jag besökte AF var på 80-talet om jag inte minns helt galet de var i alla fall länge sedan jag var där.
Såg detta på nyheterna igår ang AF, man måste ta de jobb AF erbjuder en och det är rätt. Men de finns dom som skiter i de och håller sig undan, vet 1 som gör de. Hon svarar inte i telefonen och håller sig undan AF, och hennes enda försvar är "Jag är utbildad konstnär" när AF försöker erbjuda henne arbete. Jag bara frågar -Hur dum kan man bli egentligen???- hon tänker inte längre än näsan räcker, klagar att hon inte har mat och pengar, lever i en liten etta med 3 stora hundar. Hon är nog inte riktigt frisk!

2008-03-14 @ 15:40:51
URL: http://ladyanita.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0