December 2008

Så är det finalmånaden på 2008



Just nu har vi alla fullt med det obligatoriska julstöket, men visst måste man ibland försöka göra en återblick på året som gått.


För egen del så har året bestått av "både vin o vatten". Har under året provat på det så kallade utanförskapet, samt även bidragit till att BNP växer för att sedan åter hamna i det så för många desperata utanförskapet. Visst är det mycket roligare när man är med på banan än när man tittar på.
Fast just nu så känns det som om vi blir fler o fler som bänkar oss på första parkett för att titta på showen AB Sverige. Man kanske skulle börja ta betalt för sittplatserna?
Tyvärr så är väl inte optimisterna inför 2009 så särskilt många. Tror de går att räkna på en hand.
Fast när man sedan ser på tv om attentat och naturkatastrofer samt svält så känns det väldigt lyxigt att gnälla över min sittplats på läktaren. Vi kan äta oss mäta o de flesta har någon stans att bo samt vi är friska förutom en del av oss som tyvärr mår dåligt. Fast då finns det en ganska bra sjukvård som förhoppningsvis tar hand om oss.



Visst kommer tomten att komma i år med samt att vi kommer ta avsked och fira in det nya året med champagne som vi alltid gjort. För vi måste fortsätta att hoppas och tro på en bättre framtid. Skulle väl kännas konstigt om vi alla sa att "okej nu är det slut på de goda tiderna".



 

Så håll ut tänk på att det kommer alltid solsken efter mörker!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0